Vlizotrap plaatsen?

Maak gebruik van de montage service!

Vlizotrappen.com heeft ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van vlizotrappen. Wij plaatsen vlizotrappen door heel Nederland heen. Indien u gebruik wilt maken van onze montage-service, neem dan contact op via het contactformulier en voeg daar bij voorkeur wat foto’s  bij en vermeld uw woonplaats daarbij.

Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een speciale montage-offerte.

Hieronder treft u een aantal belangrijke punten aan m.b.t. het plaatsen van uw vlizotrap.

  • Let op: I.v.m. de montage op locatie worden er voorrijdkosten in rekening gebracht. Deze worden berekend op basis van de afstand die de monteur moet rijden en worden in de volgende stap toegevoegd aan de rekening. De voorrijkosten kunnen variëren van 0,- euro (regio Ede) tot 75,- euro (Noord Holland, Friesland, Groningen, Zeeland, Limburg).
  • Constructieve aanpassing en het afvoeren van afval zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Montage handleiding vlizotrappen

Indien u zelf aan de slag gaat met de montage van uw vlizotrap kunt u gebruik maken van de montage-handleiding welke u hier kunt downloaden. Deze montagehandleiding wordt ook meegeleverd bij onze vlizotrappen.
Kiest u ervoor om de montage zelf te doen dan adviseren wij u om de montagehoeken type LXK bij te bestellen, dit maakt de montage nog eenvoudiger.

Hieronder treft u een video-instructie van Fakro aan voor de montage van de (LWK) vlizotrap.